Rolsteigers

Rolsteiger: Nieuw Weerdinge

Verhuur rolsteigers

Wij verhuren rolsteigers met montage, demontage en transport. Wij kunnen rolsteigers in verschillende maten leveren van smal tot breed en van laag tot hoog.

Rolsteigers

Een rolsteiger is een aluminium steiger die vrij eenvoudig en snel in elkaar te zetten is. Rolsteigers worden vaak gebuikt voor lichte werkzaamheden zoals (schilderen, schoonmaken, voegen en timmeren) of andere werkzaamheden. Rolsteigers kun je ook combineren met een aluminium loop brug (bruggen van 6 meter of 4 meter lang dan heb je al snel een gevel van een woning in de steigers staan waar je de lichte werkzaamheden op kunt uit voeren. Rolsteiger: Elburg Zo kunt u veilig op hoogte werken.

Al onze materialen zijn gekeurd en zijn voorzien van opbouw instructies.
Al onze rolsteigers worden geleverd met werkbordessen (platform) en rust bordessen en ook zij stabilisatoren (zijsteun). Alle rolsteigers die door ons worden opgebouwd worden voorzien van een scaftag (goedkeuring voor betreden).

Rolsteiger over tank bij Holvrieka Ook kunnen wij komen kijken op locatie, welke steiger het beste bij uw werkzaamheden past zodat we kunnen afstemmen welke steiger voor uw werkzaamheden concurrerend is op de markt.
Wij monteren en demonteren de steigers voor u. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen zelf de steigers op te halen en te brengen en te monteren en demonteren.

Verhuur prijzen aluminium rolsteigers:

Type   Vloerhoogte  Werkhoogte  Prijs per week 
K0 2.00 meter 4.00 Meter € 50,-
K2 4.00 meter 6.00 Meter € 60,-
K6 8.00 meter 10.00 Meter € 90,-
K8 10.00 meter 12.00 Meter € 110,-

Prijzen zijn inclusief zijsteunen rustbordessen kantplanken en borgpennen. Huur prijzen zijn minimaal voor één week exclusief de BTW. Transport brengen en weer ophalen is in overleg.

Aluminium rolsteigers voor plafondwerkzaamheden Kerk te Beilen

Meer informatie over Rolsteigers?

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Derks Steigerbouw. Bel naar 06 302 036 71 of stuur een e-mail naar info@derkssteigerbouw.nl.

U kunt ook het formulier op deze pagina invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Type de eerste vier letters
van het woord steiger   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.