Steiger afscherming

Krimpfolie

Steiger volledig in krimpfolie: Meppel Doorwerken bij slechte weersomstandigheden, dat kan als je de steigers in laat pakken met krimpfolie. Krimpfolie is een wit kunststof-folie die men goed kan gebruiken om steigers in te pakken. Krimpfolie is een sterk en makkelijke folie, die men met een speciale brander strak om de steiger kan krimpen. Wij kunnen er daken van maken maar ook de hele steiger kan in de krimpfolie, zodat men door kan werken bij slechte weersomstandigheden. Kap met krimpfolie en steigergaas 50%: Eindhoven Wij kunnen er ook voor zorgen dat de gevel (object) en de mensen droog of verwarmd kunnen werken. Krimpfolie kun je ook goed combineren met steigergaas (steigerdoek). De steigerbouwers van Derks Steigerbouw zijn opgeleid om de krimpfolie op een veilige en deskundige wijze aan te brengen.

Steigergaas

Ook kunnen we steigers inpakken met steigergaas. Steigergaas is een soort kunststof dat lichtelastisch is, en dat we met tyraps (kabelbinders) aan de steiger bevestigen.
Steigergaas kunnen we in diverse kleuren leveren. Kap met krimpfolie en steigergaas 90%: Emmen Ook kunnen we het steigergaas in uw bedrijfskleuren leveren. Zodat het steigerwerk gekenmerkt wordt dat het uw bouw is. Het steigergaas is met 50% of 90% windreductie te leveren. Steigergaas wordt vaak gebruikt voor het tegen gaan van vallende voorwerpen of ter bescherming van lichte regen en zoninval. Het steigergaas is op rollen te kopen of te huren. De steigerbouwers van Derks Steigerbouw kunnen het steigergaas op een veilige en deskundige wijze voor u aanbrengen.

Meer informatie over Steiger afscherming?

Steigergaas: Lemmer Voor prijzen kunt u contact op nemen met Derks Steigerbouw.
Bel naar 06 302 036 71 of stuur een e-mail naar info@derkssteigerbouw.nl.

U kunt ook het formulier op deze pagina invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Type de eerste vier letters
van het woord steiger   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.